blogpage

Startade precis en facebook ”fan page” (haha)! Får så himla många vänner-förfrågningar på min ”privata” facebook. De är absolut inte för att jag inte vill lära känna er. Det är mest att jag vill hålla det jag skriver till mina vänner och familj för mig själv. Från och med idag kan ni alltså även följa bloggen här.

Just started a Facebook ”fan page” (haha)! I’m getting so many friends requests on my ”private” Facebook. They are absolutely not because I do not want to get to know you. It’s mostly because I want to keep what I write to my friends and family for myself. Starting today, you can then also follow the blog here.

2 Comments

  1. Du är så otrolig Madelene! Dina outfits och bilder är förfan MAGISKA! Din klädstil har precis det som jag så länge sökt, du är en fantastisk insirationskälla. Jag drömmer om att ha samma känsla för stil som dig i framtiden, och ska göra allt för att utvecklas. Blev så otroligt lycklig när jag hittade din blogg och blir alltid lika glad när jag kikar in. Tusen kramar till dig!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: