123

Nu verkar det som att de går att få in bilder igen. Vet inte vad som hände igår. I alla fall… Kan man vara hatt freak? I så fall är jag det – Big time! Jag får fnatt när jag ser en hatt som jag gillar. De ska gärna vara lite annorlunda, färgglada och urballade. Denna blåa hittade jag inne på H&M under modeveckan. Självklart fick den följa med mig hem.

Hatt H&M / Top Bikbok / Byxor H&M (gamla)

Now it seems that I can upload pictures again. Do not know what happened yesterday. Any way… Can you be hat freak? In this case, I am it – big time! I’m going bananas when I see a hat that I like. They should be a bit different, colourful and crazy. I found this blue one inside H&M during Fashion Week. Obviously it got follow me home.

Hat H&M / Top BikBok / Pants H&M (old)

3 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: