8 feb 010 28 feb 006 2

Clutch, Saddler/SDLR

Det blev en rätt så tråkig helg för min del. Har bara legat still och inte tagit mig ut över huvud taget. Vilket också har gjort stor nytta! Kände mig mycket bättre när jag vaknade idag. Även fast man fortfarande är rätt seg i kroppen. Nu sitter jag i alla fall i soffan och sörplar i mig citron och ingefära vatten. Kom på att jag har en massa garderobsnyheter som jag inte har visat er. Bland annat den här superfina clutchen från SDLR som jag använde i en plåtning för ett tag sedan. Jag fick den i vårpresent från Eva Helena Pr, tack fina ni!

Ska försöka att lägga upp lite outfit inspirerade bilder senare!

I had a pretty boring weekend. Have just been laying still and havent gone out at all. Which has also been very good for me! Felt so much better when I woke up today. Even though my body is very tired. Now I’m sitting in the couch and and my lemon and ginger water. Just realized, I have a lot of news in my closet that I have not shown you. For example, this super-nice clutch from SDLR that I used in a photoshoot a while ago. I got it as a spring present from Eva Helena Pr, thank you so much!

Will try to post some outfit inspired pictures later!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: