11 feb 063 411 feb 068 4

Fake bang, beautynet.se

Jag vill börja med att säga tack! Tack för alla fina kommentarer om min lugg. Jag älskar ju variation och har stora planer på en hårförändring till hösten. Just nu håller jag på att spara ut håret och tänker inte göra något åt min hombre. Tre veckor i Thailand i April kommer ändå att bleka den. Längtar!! Men de jag skulle komma till är att luggen är FAKE!! Köpte den på beautynet för snart två år sedan. Från början var den mellanblond, men har färgat om den med mascara för att den ska matcha min utväxt. Så är det med det!!

I want to start by saying thank you! Thanks for all the nice comments about my bang. I love the variety and have big plans for a hair change next fall. Right now I’m saving the hair and do not intend to do anything about my hombre. Three weeks in Thailand in April will bleach it anyway. Longing! What I should come to is that bang are FAKE! Bought it on beautynet almost two years ago. From the beginning it was blonde, but coloured it with mascara so that it would match my roots.

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: