8 feb 004 2

Tänkte köra en liten helg-utlottning! Jag har ju som ni kanske vet glasögon. Något jag försöker att bära varje dag. Dock så blir det inte alltid av. Så både killen, vänner och familj uppmanar mig ständigt att skaffa linser. Vilket jag nu har gjort. För att fira detta tänkte jag att två av mina fantastiska läsare också ska få chansen. Varje värdebevis betyder att du får beställa två 30-pack av FAVOPTICS 1 DAY MOIST helt kostnadsfritt. Bra va!? Allt du behöver att göra är att skriva ditt fullständiga namn och mail adress i kommentars fältet. Vinnarna dras på söndag. Lycka till!

(I värdebeviset medföljer tyvärr inte syn-undersökning)

Vinnarna är Jonas Gustafsson och Hanna Clason. Grattis!

Sadly this is only a giveaway that people living in Sweden can participate in :/

12 Comments

  1. Åh lucky you som kan se utan glasögon. Själv har jag -4,25 på båda ögonen så utan linser eller glasögon så ser jag absolut ingenting, Edit: ser inte ens den största och första bokstaven som kommer upp under en synundersökning, haha. Skulle va gött att vinna! :)

  2. Maria Johansson

    Älskar din blogg!!

    kram Maria

Write Comment

%d bloggare gillar detta: