minju kim design AW

Här har ni lite bilder från H&M Design Award visningen under Stockholm Fashion Week. Vinnaren blev den 26-åriga sydkoreanska designern Minju Kim. Med kreationer som skulle kunna vara tagna ut en tecknad fantasy film, äntrade modell efter modell catwalken. De unika och väl arbetade plaggen var svåra att slita blicken ifrån, och fick tankarna att förflytta sig tillbaka till barnsben. Bara designerns spralliga personlighet får en att tok-älska de man precis har sett.

Here you have some pictures from H&M Design Award show during Stockholm Fashion Week. The winner was 26-year-old South Korean designer Minju Kim. With creations that could be taken out of a cartooned fantasy movie.. The unique and well worked garments were difficult to take my eyes off, and I was thinking of moving from my childhood. Only the designer frisky personality makes you love what you just seen.

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: