8 feb 018 sick

Jag vaknade med jätte svullen hals igår och det verkar att hålla i sig. Det gör sjukt ont att både svälja och prata. Suck! Vet ni varför det blir så här? Jo för att jag ibland inte klär mig efter väder. Skärpning!! Just nu ligger jag i soffan och kurerar mig med en kopp te och gamla härliga avsnitt av Sex And The City. Bästa sättet att kurera sig på!!

Lite senare sen kommer det upp en giveaway på bloggen. Stay tuned!

I woke up with a swollen throat yesterday and it seems to get worse. It hurts both swallowing and talking. aaahh! Do you know why it’s like this? Well, it’s because I sometimes do not dress for the weather. I must pull myself together! Right now I lie on the couch and cure me with a cup of tea and lovely old episodes of Sex And The City. Best way to cure on!

1 Comment

  1. I do the same when I get sick. It’s the best cure. So get well soon!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: