25 jan 005 225 jan 010 2

www.stories.com

Inte nog med att & Other Stories kommer att släppa en grym vår/sommar kollektion, så medföljer även en fantastisk make up och hudvårds serie. Jag har fått chansen att testa några av dem och är helt hooked. Något för er att se fram emot!

& Other Stories will release an awesome spring/summer collection, and if that wasn’t enough the will also release a fabulous make up and skin care series. I’ve had a chance to test some of them and I must say, I’m totally hooked. Something for you to look forward to!

1 Comment

  1. fick reda på redan i september, i samband med min utbilning hos COS i sthlm, att & Other Stories skulle komma och jag räknar typ sekunder! ska bli så grymt kul med ett helt nytt märke och tänkande :D

Write Comment

%d bloggare gillar detta: