25 jan 157 2

Moonboots

Då var det på tiden att sätta på sig dessa sköningar. Vaknade, tittade ut genom fönstret och skådade ett vinterland utan dess like. Trädens grenar viker sig riktigt pga av det tunga snötäcket. Inte nog med det känner jag av en lite svidande hals, pust! Tror att mitt springande på stan igår kan vara orsaken till detta missöde. Piskande plask-snö i ansiktet är inget att rekommendera.  Får se om jag lyckas att ta mig ut sen och ta en outfit bild sen.

Then it was time to put on these good looking moonboots. Woke up, looked out the window and saw a winter land. The tree branches fold properly because of the heavy snow. The worst thingt is that I feel a little stinging in my throat, puff! Think my running around town yesterday may be the cause of this mishap. Whomping splash-snow in the face is nothing to recommend. Let’s see if I manage to get out later and take an outfit picture.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: