floer 001 2floer 007 2

Planen om att göra en plåtning med blommor i bakgrunden är nu inte längre aktuell. Jag och Rami fick oss ett gott skratt när vi såg Elles nya omslag. Då menar jag skratt på ett bra sätt! Så himla fantastiskt omslag, jag älskar det! Det roliga i det hela var att vi bestämde oss för att göra en liknande plåtning under ett möte i höstas. I vilket fall blev detta numret dagens morgon läsning!

The plan to do a shoot with flowers in the background are now no longer relevant. Me and Rami got ourselvesa good laugh when we saw Elle’s new cover. I mean laugh in a good way! Such amazing cover, I love it! The funny thing is that we decided to make a similar photo shoot during a meeting last fall. Anyway, this issue became today’s morning reading!

1 Comment

  1. Beautiful elle cover! Is it Moa on the cover?
    great colours !

    xoxo Smille

Write Comment

%d bloggare gillar detta: