25 jan 063 225 jan 074 225 jan 082 225 jan 069 225 jan 090 225 jan 085 2

Kappa Bikbok / T-shirt Gina Tricot / Kavaj och skärp Second hand / Byxor H&M

Igår var jag klädd så här! Det roliga är att jag hade på mig outfiten förra veckan och kände direkt att det var en fashion week outfit. Därför har jag sparat att lägga upp dessa bilder. I alla fall – rött på rött, på rött. Så himla kulatt gå runt som en lysande tomat eller en försenad tomte. Jag gillar’e! Vad tycker ni?

Coat BikBok / T-shirt Gina Tricot / blazer and belt Second hand / Pants H&M

Yesterday I was dressed like this! The funny thing is that I was wearing this outfit last week and knew immediately that it was a fashion week outfit. Therefore, I have saved this post for now. In any case – red on red on red. So much fun to walk around as a shining tomato or a delayed Santa. Me likey! What do you think?

1 Comment

  1. At ingen har kommentert på dette bildet er tragisk.
    Perfeksjon!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: