26 jan 001 2226 jan 006 22

Har precis tagit mig en liten powernap. Alldeles strax ska jag göra mig i ordning inför i kväll = Del 2 av 11 JAN 2013! Shit vilken fest det var. Jag kommer att hålla mig till en spritsort den här gången, haha. I alla fall så är temat rebell. Tänkte ha på mig den här grymma bomber jackan med en tiger på ryggen(Gina Tricot). Så jäkla ball! Plus att man kan vända den ut och in och få den helt i tiger mönster.

I’ve just taken me a little powernap. Quite soon I’ll get ready for tonight = Part 2 of January 11 2013! Last time was insane. I will take it a bit easier with the mixing alcohol this time, haha. Anyway, the theme of the party is rebel. Think I’m gonna wear this cool bomber jacket with a tiger on the back (Gina Tricot). So awesome! Plus, you can turn it inside out and get it completely in tiger pattern.

1 Comment

  1. Oherregudsåsjuktsnyggjagtrorjagdööööör!
    Har du någon aning om den där finns kvar i butik eller har den ännu inte kommit ut?? Sitter på deras hemsida och letar för fullt men kan inte hitta den… Vore jätte tacksam för svar för den där var verkligen underbar!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: