Other Stories

Förstår ni vad jag menar? H&M’s nya varumärke & Other Stories levererar – och det är stort! När jag gick och kollade igenom den lilla delen som faktiskt visades av kollektionen tänkte jag “Jag kommer ju att bli ruinerad”, jag kommer att vilja ha vartenda par skor och alla väskor. Varje gång jag ska gå ut kommer jag att tänka & Other Stories. I’m hooked – For real! Det fanns så många speciella plagg som det bara stod Madde på. Visst, det är väldigt Acne inspirerad, och jag äger inte ett enda. Men i och med denna prisskillnad vet jag en skara Acne-älskares plånböcker som kommer att bli riktigt glada!

Do you understand what I mean? H&M’s new branding & Other Stories delivers. When I went and looked through the small part the the collection I thought, “I’m going to be ruined,” I will like to have every single pair of shoes and all the bags. Every time I’m gonna go out partying I will think ” & Other Stories”. I’m hooked – For real! There were so many special garment that just stood Madde on. Sure, it’s very Acne inspired, and I do not own one single Acne garment. But with this price difference, I know a crowd Acne-lover’s wallets that will be really happy!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: