anigif

Alltså de är sjukt kallt ute just nu! Tror att det var 17 minus när jag gick hem igår. Träden gnistrade som kristaller (vilket iofs var väldigt fint). Men ändå, brrrrrr! Gäller att ha varma kläder på sig. Varm jacka, fodrade skor, mössa och vantar är VIKTIGT!! Hittade min gamla får päls som jag köpte på second hand för flera år sen. Så himla varm och skön. Plus att den är galet snygg och känns lite egen. I like! En outfit med denna får ni sen.

It is freaki’n cold outside right now! Think it was minus 17 when I went home last night. The trees sparkled like crystals (which was very nice of course). But still, brrrrrr! You need to have warm clothes. Warm jacket, lined boots, hat and gloves, IMPORTANT! Found my old sheep fur that I bought second-hand several years ago. So warm and comfortable. Plus it’s looks amazing on and feels unic. I like! I give you an outfit later!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: