Jag blir helt rofylld när jag ser den här videon från kommande H&M Conscious kollektionen. Rofylld och väldigt inspirerad. Är det förresten någon mer än jag som får sjukt mycket vårkänslor? Ansiktet för denna kampanjen är ingen mindre än sångerskan och skådespelerskan Vanessa Paradis.

Kollektionen kommer att säljas i butik i slutet av Mars. Visste ni förresten att H&M även drar igång en klädinsamling i samband med kampanjsläppet? Vilket innebär att kunder på alla marknader kommer att kunna ta med sina använda eller defekta kläder, oavsett märke, till utvalda butiker. Varje kund kan lämna in max två påsar per dag och för varje påse få en rabattkupong att använda på H&M. Hur fantastiskt initiativ av H&M?!!! Målet är att spara på naturresurserna och bidra till minskade miljöeffekter genom att undvika textilavfall. Tummen upp!

I am getting completely calm when I see this video from the upcoming H&M Conscious Collection. Peaceful and very inspired. Is their any one els who longs for spring? The face for this campaign is none other than singer and actress Vanessa Paradis.

The collection will be sold in stores in late March. Did you know that H&M also kicks off a clothing collection in conjunction with the release campaign? Which means that customers in all markets will be able to bring their used or defective clothing, regardless of brand, to selected stores. Each customer can submit a maximum of two bags per day and for each bag to get a discount coupon to use at H&M. This is so fantastic! The goal is to conserve natural resources and help reduce environmental impact by avoiding textile waste. Thumbs up!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: