22 jan 213 222 jan 178 222 jan 188 222 jan 171 222 jan 213 822 jan 196 222 jan 193 222 jan 200 2

Hatt Gina Tricot / Tröja Nowhere / Jacka Nelly Trend / Skärp Second hand / Väska & byxor Bikbok / Skor Topshop

Brrrrr, vad kallt det är ute idag! Men solen gör att det är helt klart värt att gå ut och ta en outfitbild. Helt ärligt så frös jag inte ett dugg när jag stod i solen. Men så fort jag drog mig inåt skuggan så sved det till i hela kroppen. Inte skönt alls! Måste ändå säga att brallorna från Bikbok är sjukt fina ändå! Håller ni inte med?

Hat Gina Tricot / Nowhere Sweater / Jacket Nelly Trend / Focus Second hand / Case & BikBok pants / shoes Topshop

Brrrrr, it’s really cold outside today! But the sun makes it totally worth to go out and take an outfit picture. Honestly I didn’t freeze a bit when I was standing in the sun. But as soon as I pulled me inside shade, i feelt a stunging cold all over my body. Not a nice feeling at all! Must say that pants from BikBok looks amazing on! Do not you agree?

Write Comment

%d bloggare gillar detta: