18 jan 077 218 jan 075 218 jan 065 2

Med nya favorit jackan på! Helt ärligt så älskar jag den. Den är ju neon-gul och väldigt Acne inspirerad. Det roliga var att jag hade hängt undan jackan (som är från Bikbok) för längesen och hade planer på att ändra om den. Visste faktiskt inte ens att Acne hade gjort en liknande. Så – Great minds  think a like!

Btw, jag vet att uppdateringarna det senaste har varit rent ut sagt förfärliga. Som ni vet har jag kämpat med förkylning efter förkylning och även åkt på maginfluensa efter det. Hur många timmar jag än har sovit på kvällen är jag sjukt trött när jag tvingar mig upp på morgonen. Jag har ätit som en gris, proppat i mig hela vitlökar och druckit en massa te för att få kroppen att återhämta sig snabbt. Dock utan resultat! Eftersom att jag hade tänkt att verkligen satsa efter nyår så har även det här varit mentalt påfrestande. Det är inte förrens nu som jag känner att jag börjar att återhämta mig.

With my nyafavorit jacket on! Honestly, I love it. It’s neon-yellow and very Acne inspired. The funny thing was that I had put away the jacket (which is from BikBok) long ago and had plans to change it. Did not really even know that Acne had made a similar. So – Great minds think a like!

Btw, I know that the latest updates have been terrible. As you know, I have struggled with colds after colds and even gone on after the stomach flu. How many hours as I slept at night, I’m really tired when I force myself up in the morning. I’ve eaten like a pig, stuffed in my whole garlics and drunk a lot of tea to get your body to recover quickly. But to no avail! Since I was going to really go after the new year so has this been mentally stressful. It is not correctly until now that I know that I will start to recover. I’m on track again!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: