18 jan 048 5

Okej mina vänner, här är resultatet! Vad tycks? Jag är sjukt galet nöjd och är så sugen på att gå ut och lysa, haha. Jag har alltså målat jackan med textilfärg som man sedan stryker på så att den inte släpper in väta. Färgen köpte jag på Panduro och ser ut så här.

Well my friends, this is the result! What do you think? I’m so happy with the jacket, and are so eager to go out and shine, haha. I have painted the jacket with fabric paint from Panduro.

1 Comment

 1. Hej!

  Hej!

  Jag är väldigt sugen på att ge mig på något liknande med en jacka jag har. Kom att tänka på att jag sett ett inlägg om att du gjort detta och tänkte be dig om några tips. Jag vet inte varför men bilderna går inte att se, och länken till vilken färg du använt leder ingenstans heller. Så jag hoppas du ser detta och kan svara på mina frågor :)

  1. Vilket material är jackan du färgade av? Och påverkar det slutresultatet? Jag har till exempel hört att polyester inte går att färga.

  2. Hur gjorde du för att färga jackan? Vilka ”verktyg” användes?

  3. Hur mycket färg gick åt för att färga jackan? Färgade du i flera omgångar?

  Tack på förhand! :)
  /Malin

Write Comment

%d bloggare gillar detta: