19-mars-002-2

Jag vaknade med världens huvudvärk och onda leder imorse. Ligger fortfarande kvar i sängen men tänker snart att förflytta mig till soffan där tvn väntar. Problemet med mig när jag är sjuk är att jag inte kan sitta still. Jag har jätte lätt för att bli uttråkad och måste hela tiden sysselsätta mig med något. Kan inte lägga mina planeringar åt sidan utan måste jobba ändå. Det enda rätta hade varit att sjukskriva sig från Bikbok i helgen. Men jag ville verkligen jobba! Vilket jag får sota för idag. Har mått kasst i en vecka nu. Det är inte sunt för kroppen att få två rejäla influensa förkylningar inom loppen av en månad. Det är bara att inse att jag måste vila, äta och dricka mycket! Hoppas att ni förstår <3

I woke up with a headache and achy joints this morning. I’m still lying in bed but soon I’m goining to move myself  to the couch where the TV waiting. The problem with me when I’m sick, is that I can’t sit still. It’s really easy for me to get bored and I constantly have to occupy myself with something. Just can’t put my plans aside. The right thing would have been to take sick leave from BikBok this weekend. But I really wanted to work! Which I have to pay for today. It is not healthy for your body to get two flu colds in races of a month. Wich means that I need to rest, eat and drink a lot. And hopefully get well soon. I Hope you understand <3

Write Comment

%d bloggare gillar detta: