lamps2-850x639

Lamp from Jotex.se

Vi hade lite dåligt med ljus hemma nu i vintermörkret. Har väldigt (väldigt) länge velat ha en lampa som står på ett stativ. Och nu har jag en – SÅÅÅ GLAD! Btw, Rami har haft en lektion med mig när det gäller Photoshop. Ni får stå ut med lite underliga inlägg tills jag får in den rätta knycken. Som jag har nämnt tidigare kommer bloggen att få sig ett rejält lyft 2013. Jag ska bara se till att bli helt frisk först!

It’s so dark outside. So we bought a new Cam Easel Lamp. I have always (always) wanted one. And now I have it – HAPPY! Btw, Rami had a Photoshop lesson with me a few days ago. You have to put up with some strange posts until I get it right haha. As I have mentioned before, the blog is gonna be more awesome this year. Now it’s standigt still. I’ll just going to be completely well first!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: