sjuk-003-21

Ååååh, jag kunde inte sova inatt = noll timmars sömn! Jag har gjort allt i min makt för att inte somna mitt på dagen. Blir knas om man skulle vända på dygnet liksom. Har försökt att sysselsätta mig i den mån min kropp har orkat. Jag är så galet trött i kroppen och har fortfarande ont i halsen. Dock så har jag provat på ett knep som en av mina kära läsare tipsade mig om. Koka upp vatten med ingefära och honung. Jag brukar att göra vatten med ingefära och citron. Men honung är ju grymt bra eftersom att det är bakteriedödande.

Ooooh, I could not sleep last night = zero hours of sleep! I have done everything in my power not to fall asleep in the middle of the day. Will be really bad if I couldn’t sleep again tonight. Have tried to occupy myself as much as I could, even though I’m sick. I’m so tired in my body and still have a sore throat. However, I tried a trick that one of my dear readers told me about. Boil water with ginger and honey. I tend to make water with ginger and lemon. But honey is good because it kills all the bacterias.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: