SKINNJACKA CHICY.SE

STICKAD TRÖJA SAVANNAH (NELLY.COM)  SKINNBYXOR CHOIES.COM

SLITEN JEANSJACKA CHICY.SE

SKINNJACKA CHICY.SE   NÄTTRÖJA BIKBOK

TSHIRT ANINE BING   KORSETT H&M   SKINNHANDSKE H&M

RANDIG SKJORTA BIKBOK   JEANS BIKBOK   STÖVLETTER BLINK

JEANSSKJORTA MED SKINNKRAGE CHICY.SE   ÖRHÄNGEN H&M /

KAPPA NOWHERE MAGKORTTRÖJA BIKBOK SKINNKJOL NOWHERE BROUGES MODEKUNGEN.SE  ÖRHÄNGEN ISSUE 1.3  

Här är plåtningen som jag och Rami körde för ett tag sen. Med oss hade vi självklart vår partner in crime Karin Löfgren (hår och make). Modellen heter Cecilia G (Mikas), så himla vacker och duktig tjej. Temat var Rockabilly med attityd! Det var verkligen ett nöje att styla ;D

Here is the editorial shoot that me and Rami had a while ago. Of course we had our partner in crime Karin Lofgren (hair and make up) with us. The model where Cecilia G (Mikas), so amazingly beautiful and talented girl. The theme was rockabilly with attitude!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: