Hängde med min fina Freshnet kollega Viola igår på MQ’s vår/sommar kollektion visning. Ett: visningen var på det mest perfekta stället – Operakällarens Veranda. Sjukt mysigt! Kollektionen bestod av mycket 50-tals inspirerat med skräddade och femenina siluetter. Mycket pasteller, neonfärgat men även det klassiska röda, marinblå och vita. Sportiga influenser syntes även i kollektionen. Gillas!

Hanging with my fine Freshnet collegue Viola yesterday on MQ’s spring/summer collection show. The location was at the most perfect place – Operakällarens porch. Nice! The collection consisted of very 50′s inspired with tailored and femenina silhouettes. Pastels, neon-colored, but also the classic red, navy and white. Sporty influences appeared also in the collection. Like!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: