Pressveckan är i full gång så just nu i dessa dagar springer jag runt på diverse presskontor och kollar in deras vår/sommar kollektioner. Igår kom jag i säng väldigt sent. Så bestämde mig för att ta det lite lugnt här på förmiddagen. Tänkte att jag skulle hinna med två stycken visningar innan jag sticker iväg för jobb på Bikbok. Ikväll är det lite andra event som väntar.

Här är lite bilder från igår. Hängde i juice baren inne hos Gina tricot. Andreas Wilson har vi att tacka för de fantastiskt goda frukt “drinkarna”. I alla fall hittade jag en massa fint. De var mycket armé inspirerat, djurinstinkter (vill ha hela leopard setet) samt galet mycket fantastiska skor!! Jag får helt enkelt göra ett separat inlägg om det (blink blink). Bilderna talar för sig själv helt enkelt. Och inte nog med det hade jag turen att vara där samtidigt som den gladaste och fantastiskaste trion av MichelleJennifer och Niko var där. BÄST!!

Here are some pictures from yesterday. Were hanging in the juice bar at the Gina Tricot showroo. We had Andrew Wilson  to thank for the fantastic fruit “drinks”. In any case, I found a lot of interesting stuff. Some army inspired garmets, animal prints (want the whole leopard set) and I also found a lot amazing shoes! I’ll just have to do a separate post about it (wink wink). The pictures speak for themselves quite easily. And not only that, I was fortunate to be there at the same time as the happiest and most amazing trio I know – MichelleJennifer andNiko. BEST!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: