Imorgon släpper kollektionen vi alla har väntat på. Samarbetet mellan H&M och modehuset Maison Martin Margiela. Jag hade ikväll möjligheten att shoppa och kolla in kollektionen innan den släpps. Alltså helt galet trevligt! Plus att det fanns så otroligt mycket fint. Det är sådana här dagar man önskar att alla de triss man köpt under sin livstid åtminstone hade gett en miljon vinst. Ska ni handla något imorgon?

Tomorrow releases collection we’ve all been waiting for. The collaboration between H&M and the fashion house Maison Martin Margiela. Tonight I had the opportunity to shop and check out the collection before the release. Crazy! I found so many awesome pieces. Day’s like this, I wish I could have won the lottery. Are you going to buy something tomorrow?

Write Comment

%d bloggare gillar detta: