God morgon mina små plommon! Skulle vilja skriva hur mycket ni betyder för mig varje dag. Men det kanske blir tråkigt i längden?! Har börjat att kika igenom kommentarerna för frågestunden (här)! Jag tänkte att jag skulle lägga upp svaren imorgon. Så ni har fortfarande chansen att fråga mig saker. Jag svarar på precis allt.

Annars så började jag dagen med att läsa igenom PUSH Magazine där jag finns med. Älskar den där bilden somRami har tagit!!

Good morning my little plums! Would like to write how much you mean to me each day. But it might get boring in the long run?! Have started to peek through the comments on Question time (here)! I figured I would post the answers tomorrow. So you still have the chance to ask me things. I’m gonna awnser every question even if it’s weird.

Otherwise, I began the day by reading through PUSH Magazine, where I’m featured. Love that picture that Ramitook at me a while ago!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: