Picture from last year! Lovely pianist’s Marika and Angelica.

Som ni har märkt så har jag varit lite off emellanåt här på bloggen. Anledningen är att jag har hand om stylingen för Så ska det låta (för andra året i rad). Vilket tar mycket av min tid! IDAG drar vi igång igen – YEEEEJ!! Så jäkla kul att vara tillbaka i studion igen. Hänga med alla legender och surra runt i Svt’s lokaler. Jag har tidsinställt en del inlägg som ni kommer att kunna gotta er med. Önska mig lycka till!

I don’t know if you have noticed, but I have been a little off from time to time on the blog. The reason is that I am styling the Swedish music-show called Så ska det låta (that’s how it should sound). Which takes a lot of my time! It feels good to be back in the studio again. This is my second year – YEEEEJ! Love to hang with all the old legends and walking around in the venue of this huge television building. I have timed some posts that you will be able to see a few days forward. Wish me luck!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: