Jag har haft svårt att sova inatt. Tankarna har flugit runt och magen har knådat ihop sig i förväntan på dagen som komma skall. Idag så är det dags för ännu en plåtning a la Madde och Rami. Ni anar inte vad pepp jag är!! På bilden ser ni en del av den moodboard jag pysslade ihop för över en månad sen. Temat är de samma men lite ändringar har fått göras (lite synd). Tänkte att det kunde vara kul för er att se.

I’ve had a hard time sleeping tonight. My thoughts have been flying around and my stomach has been kneaded together in anticipation of the day to come. Today it’s time for another photo shoot a la Madde and Rami. I’m so psyched about it! The picture shows a part of the moodboard I made for more than a month ago. The theme is the same, but some changes have been made ​​(a pity). Thought it might be fun for you to see.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: