Idag släpptes Nelly’s nya märke Issue 1.3 på Nelly.com. Jag hade möjligheten att få mig en liten förhandstitt på kollektionen tidigare idag. Efter att ha klämt och känt, stirrat mig blind och inspirerats så måste jag få säga att jag är positiv till hur kollektionen är utformad. Den 25-årige designern Madeleine Von Schedvin har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Med inspiration från 90-talets Kate Moss har hon skapat en kollektion som förespråkar den mogna generationen kvinnor med känsla för mode.

Today you can find Nelly’s new brand Issue 1.3 on Nelly.com. I was able to get me a little preview of the collection earlier today. After being squeezed and felt, staring me blind and getting inspired, I have to say that I really like how the collection is designed. The 25-year-old designer Madeleine Von Schedvin has really done a fantastic job. Inspired by the 90′s Kate Moss, she has created a collection that advocate the more mature generation of women with an sence for fashion.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: