Lina and Miu

Miu and Signe

MiuSigne,  me, ElsaArianaAnnie

Annie

Fina Ariana!

Elsa and me – Love!

Efter att ha sprungit omkring för att dumpa returer igår, stack jag och Freshnet gänget iväg till Vero Moda’s showroom för att få lite mer information om deras höstkollektion. Ni anar inte vilka godbitar som kommer in i butikerna inom kort/nu på torsdag! Jag fick möjligheten att ta med mig några av dem hem. Så kommer att visa er mina favoriter lite senare.

After running around dumping and return stuff from the photoshoot yesterday. Me and the Freshnet team went to Vero Moda’s showroom to get some more information on their fall collection. You have no idea what goodies coming in the stores shortly/this Thursday! I had the opportunity to bring some pieces with me home. I’ll show you my favorites later.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: