Har en liten nyhet. Under sommaren kommer Freshnet tillsammans med Coca-Cola light att anordna en tävling där du varannan vecka kan vinna en Jean Paul Gaultier Coca-Cola light Collectors Box! Du kommer även att ha chans att gå vidare till final där du tävlar om biljetter till Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm! Jag kan nu meddela er att jag kommer att medverka i juryn tillsammans med Lina Di Moda ochAnnie.

Allt du behöver göra för att tävla är att ladda upp en Outfit med inspiration från Jean Paul Gaultiers designade Coca-Cola light- flaskor. Vinnaren kommer dessutom att frontas med sin outfit på Style it Light sidan. Klicka här för att ladda upp ditt bidrag och tävla! Lycka till!

(Psst, första vinnaren dras redan nästa vecka. Så pass på!)

– –

Got some news. During the summer, Freshnet along with Coca-Cola will organize a competition where you every two weeks have the change to win a Jean Paul Gaultier Coca-Cola Collectors Box! You will also have the chance to advance to the finals where you compete for tickets to the Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm! I can now inform you that I will participate in the jury along with Lina Di Moda and Annie.

All you need to do to compete is to upload an outfit inspired by Jean Paul Gaultier designed the Coca-Cola bottles. The winner outfits will also be displayed at the Style it Light side. Click here to upload your outfit and compete! Good luck!

(Psst, first winner will be drawn next week. Go go go!)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: